• Hostel Gabronka

  Hostel, ki ponuja 20 ležišč, z infrastrukturo v bližini pa omogoča različne dejavnosti.

 • Bistrica ob Sotli

  Zaradi raznolikih naravnih vrednot, ohranjenih življenjskih prostorov rastlin in živali ter izjemne kulturne dediščine, spada celotna občina Bistrica ob Sotli v Kozjanski regijski park.

 • Klub Metulj

  Koncert Kutin Trio (Sunday Noise, december 2016. Foto: Tomo Vrešak)

V srcu Bistrica ob Sotli se nahaja Hostel Gabronka. Lepo obnovljena stara zgradba danes služi kot nastanitveni prostor, kjer si lahko spočijejo naključni popotniki, ali pa se za dlje časa ustavijo tisti, ki se želijo naužiti lepot ter pestre ponudbe vasi in njene okolice.

Hostel Gabronka ponuja 20 ležišč. Na voljo je 5 sob: dve dvoposteljni, ena triposteljna ter sobi s štirimi oz. devetimi ležišči. Gostje imajo v souporabi dve kopalnici, dodatne WC-je ter prostor za pranje perila. Zraven dobro opremljene pritlične kuhinje je udobna dnevna soba/jedilnica, kjer najdete knjige, družabne igre ter opremo za izvedbo sestankov ali manjših predavanj. Hostel ima tudi svojo teraso in vrt. V celem objektu deluje brezžična spletna povezava.

Bistrica ob Sotli je Vas kulture. Tu živijo zbori, ljudske zasedbe, godba na pihala, avtorski glasbeniki, likovni ustvarjalci … Pogoji za ustvarjalnost so glede na majhnost kraja skoraj neverjetni: kraj premore dvorano Kulturnega doma, galerijo, glasbeni studio, konferenčne prostore, prireditveni kozolec ter klubski prostor. Vsenaokrog je čudovita in navdihujoča narava. Za odlično hrano, pijačo ter za raznovrstne aktivnosti in zabavo pa bodo poskrbeli lokalni ponudniki.

Vabljeni torej, da začutite utrip Bistrice ob Sotli!

 • Skalna soba

  Skalna soba

 • Kuhinja

  Kuhinja

 • Stara šola

  Stara šola

 • Dohtarjeva soba

  Dohtarjeva soba

 • Skupni prostor

  Skupni prostor

 • Soba Bistrica

  Soba Bistrica

KAJ PONUJAMO?

 

KJE SMO?

HOSTEL GABRONKA

Naslov: Bistrica ob sotli 17
(za občinsko stavbo)

Telefon: +386 41 614 783,
+386 40 163 105

Email: info@hostelgabronka.com

Delovni čas: pon - pet 08:00 - 16:00
(po predhodni najavi)

 

Del aktivnosti projekta Vas kulture se odvija v Hostlu Gabronka.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

© Hostel Gabronka