Dodatni prostori

V hostlu Gabronka, vam poleg najema sob nudimo tudi najem ostalih prostorov. Predstavljamo vam kratki opis nekaterih pomembnejših prostorov v Bistrici ob Sotli, za več informacij in ponudbo nam lahko pišete na email obcina@bistricaobsotli.si ali nas kontaktirate na telefon 03 800 15 00.

 

DVORANA KULTURNEGA DOMA

Maksimalna kapaciteta dvorane je 150 sedišč (vključno z balkonom). Zraven spadajo tudi pomožni prostori (garderoba, manjši skupni prostor in dvojne sanitarije). Dvorana ima lastno ozvočenje in osvetlitev, lahko pa pripravimo tudi projekcije in dodatno zvočno opremo.

Dvorana je primerna za gledališke predstave, koncerte zborov in drugih zasedb, predavanja in konference, videoprojekcije ter tudi plesne vaje in športne aktivnosti.

Dvorana ima 3 dele in sicer oder površine 58m2, osrednji parket v dvorani je velik 83m2, zadaj pa se nahajajo še dodatna sedišča ter nad njimi balkon v izmeri 35m2.

 

KONFERENČNA PROSTORA

Pred kratkim vzpostavljena konferenčna prostora sta uporabna za različne vrste dogodkov zlasti konferenc, seminarjev, okroglih miz in potopisov. Oba prostora sta zelo prilagodljiva, oprema ni fiksirana ampak modularna. Lahko se uporabljata oba hkrati, ali pa kompletarno. Oba prostora imata urejen dostop za gibalno ovirane.

1. Prostor površine 71m2, sprejme okoli 50 ljudi. V prostoru je na voljo wifi povezava, velik tv ekran s hdmi povezavo, konferenčni stoli in miza za predavatelja.
2. Prostor površine 87m2, sprejme okoli 80 ljudi. Na voljo je wifi povezava, projekcijsko platno, kuhinja, komplet steklenih kozarcev, hladilnik, kafomat, samostojno ozvočenje, mize in stoli.

 

 

KLUB METULJ

Klub Metulj površine 64m2 je primeren za zabave, koncerte pa tudi potopise, delavnice in druge dogodke. Ponuja vrhunsko ozvočenje, odersko osvetlitev, točilni pult in 30 stolov. Poleg kluba je še pomožni prostor z manjšo kuhinjo (površine 35 m2). Na voljo pa so še dvojne sanitarije.

Po potrebi lahko priskrbimo tudi tehnično osebje.

 

Kontakt: pisarnametulj@gmail.com

 

 
 


Bistrica ob Sotli ponuja tudi druge prostore, zaprte ali na prostem: prireditveni kozolec, šolsko igrišče,  telovadnica, galerijski prostor ter številne lokacije v naravi.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na email: obcina@bistricaobsotli.si ali na telefon 03 800 15 00.

OBVESTILO: Zaradi trenutnih razmer Hostel Gabronka do nadaljnjega ne obratuje.

HOSTEL GABRONKA

Naslov: Bistrica ob Sotli 17
(za pošto)

Telefon: 03 800 15 00

Email: obcina@bistricaobsotli.si

Uradne ure:
- Ponedeljek, torek, četrtek in petek od 8.00 do 10.30 in od 11.00 do 14.00
- Sreda od 8.00  do 10.30 in od 11.00 do 16.00

 

Del aktivnosti projekta Vas kulture se odvija v Hostlu Gabronka.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

© Hostel Gabronka